Thursday, December 29, 2011

Peraduan Blog Tercantik

Tadaaa! Setelah sekian lama, aku masuk contest. Huuu lama tak masuk alam contest2 ni. Hehe. Ini Peraduan Blog Tercantik. Aku join juga, just untuk mengisi masa lapang, walaupun blog aku tak lah cantik mana. Simple aje, sebab malas nanti nak tunggu loading lah apa bagai, lembab aje, haha. Lagipun main focus aku kat blog ni just untuk cerita2 aku and gambar bukan2 aku tu xD Apa2 pun hadiah best beb! Duit duit duit! Siapa tak nak masyukk kan? xD


Syarat2 dia sila tengok sendiri tau!
Nak tag dekat:
http://yyunie.blogspot.com
http://lemonribena.blogspot.com
http://hellforyoubitch.blogspot.com
http://ajim07.blogspot.com
http://apeacerahmah.blogspot.com

3 comments:

yeas el said...

amboi ! :p
mentang2 aku tengah rajin ni . hahaa ! okeoke . nanti aku join . hehehe ;D

thanks tag ! :)

Syu said...

oke, tengkiuu sayang ;) <3

Ezy Chiaki said...

mekaseh adda tag mokja..
=)