Saturday, December 24, 2011

"Accidentally". Is that even considerable?

Accidentally. Yup. We didn't mean to. Takde niat nak berjalan pun. Sekadar nak pergi makan aje sepatutnya. Entah kenapa.... Terbabas! Terbabas jauh sampai ke kedai2 kat Jusco tu. Haha. Ah well. Kinda expected kan xD Saje je kelentong2 tu, padahal pakai dah lawa2 ni. Kalau pergi warung aje pun aku rasa mau jugak aku heret bapak aku pergi berjalan xD

So yesterday, kitorang pergi makan. Makan and makan and makan. Arghhh lepas ni aku taknak makan, sebab seluar aku dah sendat. Muahahahahaa sedih T__T berat aku pun dah 5(?) kilo. Huaaaaa nak nangis lagi T___T

See, aku dah makin bulat T__T

Arghh nasib lah. Makan aje dulu. And after makan exercise. Pergi jalanjalan. Eleh banyak lah hang punya exercise ;P Pusing2 aje, tengok Christmas deco. Tahun ni Christmas deco kat Jusco S2 bertemakan Antartik dan Penguin. Entah apa kena mengena Penguin dengan Christmas pun aku tak tahu. And actually gambar2 christmas deco yang aku bakal tunjuk ni gambar lama, bukan diambil semalam. Tapi mak aku yang kuat membebel tu dah macam speaker suruh aku uploadkan. So aku upload lah. Ikut lah kerenah remaja purba tu. Aku pun conpius dah blog siapa sebenarnya ni 0__0

;) 

Gambar lama- Nampak tak sebelah aku ada penguin? Elma mesti suka, haha xD

Gambar lama, again. Muka selenger ==''

Penguin xP

Christmas deco :)

Christmas bunny.

My Speaker and me xD

Jalan sekejap, menge-'pau' jap(aku dapat seluar pulak hari ni, haha. Kalau tiap2 hari macam ni untung aku, rugi mak bapak aku xD), then tak lama lepas tu Jusco perhambat kitorang balik. Habis cerita. The end. So choww and adios ;)

4 comments:

yeas el said...

HAHAHA :D
tuu la , aritu un aku g nmpak pinguu tu :p
weeeee ! ;D

Syu said...

haha. tiap kli tgk penguin aje mst trigt kt kau ngn ajim! xD bersepah penguin! :D

Ezy Chiaki said...

adda! jgn lupe exercise.. nt xdela bulat cam maksu..
maksu pon dh bulat kot..
haha..

Syu said...

maksu: kite kn satu keluarga bulat2.. haha xD