Friday, December 30, 2011

I hate it when I watch a romantic movie.

Yeah, hari ni aku ter-tengok movie "Tangled". Yes, aku tahu ini cerita lama. But aku first time tengok. Romantic pulak dah. Ni yang tak suka ni. Huhuu. Sweet sangat cerita tu <3 Hehe. I can't stop myself from feeling so touched and girlish, perhaps, bila tengok cerita tu ^^ But apa2 pun cerita dia memang best. Added a little twist to an old fairytale :) Tak sangka cerita Rapunzel tu boleh jadi best macam ni (or maybe aku memang suka cerita budak2 xD).

Tangled. Tops! <3

Aku jarang tengok cerita romantic macam ni. Or kalau aku tengok pun, aku tengok sorang2. Tak suka tengok kat wayang. Sebab nanti bila part sweet2 muncul aku akan menjerit, muka merah padam, malu2 sendiri(entah apa2 aku ni), sengih sorang2, haha. Aku suka part Rapunzel dengan lelaki ni kat atas bot, tengok lantern ni. Walaupun diorang lepaskan tanglung tu untuk macam memorial, tapi mesti lawa kan tengok tanglung bercahaya banyak2 macam tu. Suasana pun romantic. Wee~ Berangan dah aku, huahuahua <3

Sekarang dekat SBS (Astro 393) ada tayang cerita "Scent of a Woman". Starring Lee Dong Wook yang comel masa dia baru keluar daripada khidmat tentera. Cerita ni pun romantic juga. Aku tak follow pun, tapi just tengok preview2 cerita aje. Ada part2 yang sweet gilaa. Haha. Maaf, mood aku tengah layan jiwang sekarang ni ;D

Gambar trademark cerita ni. Sweet kan? Slack heroin dia tak berapa lawa, haha. Jahatnya aku. xD

Bestnya kalau naik basikal macam ni <3 xD

Lee Dong Wook comel ohh <3

Cakap pasal SBS, petang ni ada cerita Running Man. Variety show Korea yang paling syok! Paling suka MC dia, Yu Jae Suk~ <3 Or nama gelaran dia, Raja Pengkhianat or YurceWillis. Haha. Top MC kat Korea tu. Dia kelakar xD

Running Man. Casts lama. Sekarang dah takde Song Joongki yang cute tu.
<3 Kwang Soo
<3 Joong Kook
<3 Jae Suk
<3 Ji Hyo
<3 Joong Ki
<3 Suk Jin
<3 Haroro
<3 Gary

Yu Jae Suk! Tengok muka pun dah nak tergelak xD

Okay tu aje aku nak merepek. Aku boring~ Wee. Haha. Sikit lagi nak sasau. Adios :D

4 comments:

silent follower said...

Running Man the best..... suka suka suka especially jong kook n kwang soo...

Syu said...

yes, mmg taebakkk! thanks SILENT FOLLOWER :)

yeas el said...

Lee Dong Wook mmg comel + handsome ! ;D

Suka dia berlakon dlm MY GIRL !

aww aww ;p

HAHAHA .

Syu said...

woot woot! tergoda tau! haha xD