Monday, January 9, 2012

Seventeen Magazine


Bought this magazine a few days ago, and memang best! Sebelum ni aku follow Yezz!, for no particular reason really, just for light reading, and actually, tak berapa best sangat sebab fashion tips dia very limited and not much variety. So move over to Seventeen. Maybe follow magazine ni pula kot lepas ni, hehe :)

And then terjumpa pula ini. Seventeen magazine 17 Girls Crew member search. Okay aku tak pernah pun nak masuk benda2 macam ni. Tak pernah terlintas nak join pun sebelum ni. But it was my mom's idea, and since we're bored enough to, so why not kan? Just for fun. Mana tau kalau2 dapat. Boleh dapat freebies, boleh jadi intern, boleh buat reviews.. Lepas tu kalau korang lawa(and aku tau aku tak termasuk dalam golongan2 ini xD), korang boleh jadi model lagi. Haha. Kan syok tu? So apa kata join ramai2 nak? (Saje2 buat unauthorized ads)



Aku dah buat semalam. Masa isi registration tu macam kena buat short resume. Aku tulis resume aku pun macam gila2 aje, haha. Bajet fashionista tau xD Aku tak tau lah diorang akan accept tak kalau bertudung, but no harm in trying. Orang bertudung pun boleh jadi fashionable, kan? Huhuu. Okay aku tau lah aku tak lawa, tapi apa salahnya kan berusaha untuk jadi lawa? Kita lawa untuk kepuasan diri, bukan untuk memuaskan hati orang lain, right? ;)

Tata and adios ;)

2 comments:

yeas el said...

nursyuuman lawaaa lahh ! :)

Syu said...

hehe, ad2 jo xD thanks anyway ;D