Saturday, January 21, 2012

Selamat Datang! Makan sini atau bawa pulang?

Tagline A&W. Haha. Aku dengan mak aku dah main cubit2 tangan bawah counter sebab nak control mulut masing2 daripada mengekek tergolak-golak. Apa ke relevennya ayat baku tersebut? Semua yang jaga counter pula tu cakap macam tu. Hadoyy belum order dah sakit perut aku semalam. Nasib baik A&W tak buat stunt macam kedai Hari-Hari. "Selamat Datang~". semua staff cakap serentak pula tu tiap kali ada customer masuk. That's not warm welcome, that's actually a torture okay. Complete absurdity =_=''

Ohh yeah, my point is semalam family kitorang makan besar! Cehh macam kitorang pula sambut raya cina kan. Setelah sekian lama kitorang dinner kat kedai Tomyam, so semalam, since semua orang free (especially aku lah, aku memang sentiasa free, penganggur sepenuh masa lah katakan), kitorang pun pergi lah makan A&W. Rindu nak minum float, muaahahahaha.

Depan A&W Seremban :)

Mak aku nak ambil gambar deco kat belakang tu. Tapi aku menyibuk macam biasa xD

Makan time :D

Jilat, celup dan makan. Ini bukan iklan Oreo lah xD

Float~ Yummy <3

Haha aku tau aku berkelakuan tak senonoh xD

Orang yang makan paling banyak. Bangga ni ;)

Waffle my favourite, sedapp hingga menjilat jari <3

Buuuurrrrp ah maaf saya memang tak feminine sikit. Biadap muaahahahaha xD

Seperti biasa aku makan paling banyak. Chicken sandwich, basic hotdog, waffle anddddddddd float! Haha aku pulun sorang tau semua tu. Tak percaya eh? I'm not exactly a girl with hearty appetite xD And my chubby-ness just goes to show bertapa kuat makannya NurulSyuhadaSulaiman ni. Eheheh terima kasih daun keladi aku memang tak tau malu mengaku benda2 macam ni. Biarlah turun saham takpe. Kehkehkeh okay aku mengarut.

That's all, bubye :D

4 comments:

fiza nurani said...

Ui, kembung perut makan banyakkkkkkkkkk :)

Syu said...

fuhhhh, ini bukan takat kembung lah. kembang kempis, semua adaaa xD

[ wanni ] said...

tak menahan, siap sendawa bunyik tu, hehe..

anda ditag :D

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/01/cheritera-hati-first-giveaway.html

Syu said...

hahaa, tak senonoh sikit, harap ampunn! xD

okay, thanks for tagging ! :D