Sunday, January 8, 2012

Segment F.H | Santai Blogger!

Di-tag oleh Yangku Elma Ayyunie Sulaiman. Fuhh, nama penuh ni babe. Haha. Ni tag sebab nak balas dendam contest dulu ke? Weweee. Okay apa2 pun thankyouu sayangku elma. <3 Wahh,  jom join Segmen F.H | Santai Blogger!


Nyatakan bulan kelahiran.
Bulan kelahiran? Huhuu. Bulan yang paling lama nak kena tunggu! DECEMBER! Fuhh, tiap2 tahun birthday aje mesti ada perkataan "FINALLY" =='' Tapi aku selalunya tak berapa suka bulan ni :) Sebab biasanya bulan2 cuti macam ni mesti ada aje yang tak kena, ada aje yang tak menjadi. But walau macam mana pun, aku bersyukur anyways dilahirkan pada bulan ni. :)

Tags to:
http://lemonribena.blogspot.com
http://nininanamika.blogspot.com
http://nadyabubble.blogspot.com

DONE :D

5 comments:

Ku Azhar said...

finally! hehehe..xpe2..bagus tu bulan 12..hehehe thanks for joining :)

fiza nurani said...

Hai, kita lahir bulan yang samalaaaa :)

http://nuraniqissah.blogspot.com/2012/01/segment-fh-santai-blogger.html

Syu said...

Fewwiiiit ;) cikgu disiplin pun lahir bulan disember ehh? hee ;D

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. hepi belated befday eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segment-fh-santai-blogger.html

Syu said...

hehe, thankyouu ;)