Thursday, March 11, 2010

Photos!

Hoola! hari tu aku dah janji nak tunjuk gambar kat korang kan kan kan...??
So ini lah sedikit 'buah tangan', bak kata Elma. Hahaha. :D


Anugerah Kecemerlangan :)
Teater 'Gelanggang Tuk Wali', Taman Seri Budaya, Seremban. :)
Debate :)
And yeah, kitorang pergi SMK DC lagi hari ni untuk Semi Finals. :) Lawan dengan SMK Bukit Kepayang, 3rd dalam peringkat kebangsaan. Mula2 tu agak cuak. Tapi rupa2nya point diorang biasa2 aje. Fuuh. Ingatkan diorang menang. Tapi bila diumumkan pihak Opposition menang, menjerit kitorang tadi! And SMK DMS dapat masuk ke FINALS!
SMK DMS vs. SMK S2
Perdebatan yang agak sengit. S2 agak kuat. Especially 2nd Minister dia tu. And keputusannya dapat dijangka lah. Juara ialah SMK S2. Tapi kitorang semua enjoy and agak berpuas hati. sekurang2nya kitorang came in 2nd, mengalahkan 13 buah sekolah yang lain. Go DMS! :)
After party, makan KFC yaww. Semua orang lapar gila2. Hahaha. Mentedarah tak ingat lah. And dengar2 Mr. Tan nak belanja. Harap2 lah murah hati dia, belanja kitorang makn pizza ke, ok jugak kan?? :D
Then balik! Esok hari2 akan berjalan seperti biasa balik. Krja sekolah akan tinggi membukit. Adoi. Rasa macam nak penampar aje. Grr. Lantak lah. Hidup mesti diteruskan. :)
Ohh, and ini pulak gambar mat saleh yang aku cakap kitorang jumpa masa debate haritu? Review and rate lah. :D Haha. (btw, SMK S2 punya 3rd Minister tu cute lah. Haha. Doraemon jangan marah tau. Orang cuci2 mata aje. :P)
That's all folks. Sayonara! :)


1 comment:

Elma said...

Kacak laa mat saleh uhh !

Haha :P