Monday, March 1, 2010

Ceria ;)

Yeah, hari ni mood aku happy gila. Faham2 aje lah kan. ;P
Hari ni pelancaran bulan bahasa. Hahaha. Elma, Elma, dah keluar dah suara emas dia. Kah3.
Sorry, gelak lebih2 pulak. Tak tau kenapa rasa kelakar sangat. No offense, though. :)
Masa perasmian tu, cikgu2 lepaskan burung. Hah? Takda benda lain ke. Tak menarik langsung.(banyak komplen pulak) Agak2 diorang tangkap atau beli burung tu? Kalau beli, bukan ke duit terbang namanya tu? Entah lah. ;P

Time agama, menggila dengan Nat. Dia buat muka minta penampar. Sakit hati aje. :P And then kelas lain2 tu, macam biasa aje lah. Hari ni banyak relief. Yess!! Kemerdekaan!!! Hahaha. Tapi tak boleh lawan orang tu. Kelab kebudayaan punya pasal, dia boleh skip kelas dari pukul 12 sampai balik. Tak adil. :P

Oh ya. Nak cerita pasal 1 pengawas ni. Okay, so aku mengaku aku dengan Gwen agak bising masa tu. And aku tau pengawas ni dah bagi warning dah kat kitorang. Tapi agak2 lah nak cakap: " Kamu tak reti bahasa ke? Jangan buat bising, pandang depan!"
Padahal cikgu baru aje cakap pasal BAHASA. Tak boleh ke dia cakap dengan kitorang menggunakan bahasa yang baik sikit? Nanti aku bagi bahasa "baik punya" kat dia baru tau. Aku sound nanti memang gerenti lah nama aku masuk balai disiplin. Nasib baik aku sabar aje tadi.

Hari ni lepak lah dengan dia kejap. And Nabil. Nabil main kutuk2. Jadi berdebat lah kitorang bertiga tadi. Sewel aje.
Esok aku ada Oral test wei. Menyesal aku angkat tangan tadi. Aku tak tau nak buat topic apa. Crap. ;P
And tak tau nak cerita apa dah. Byebye. :)

1 comment:

Elma said...

Jangan arr gelak an aku weyhh :P
Hahahaa :P