Saturday, November 6, 2010

Semalam, dan Bakal nanti!

Nak keluar! Ngeh ngeh XD

Semalam, Syu dan sekeluarga yang bersemangat 1 Malaysia (cewahh!) pergi beraya. Hahaa. Tapi kitorang tak sambut lah deepavali. Pergi rumah kawan2 parents yang menyambut deepavali, dapat makan free. Hahaa. Save budget lunch dengan dinner semalam XD

Deepavali, rumah Kak Mano :)

Nyammm, kuih sedap2!

Kolam, lawa kan? :D

Sambil2 tu, tangan dan kaki agak2 gatal, pergi singgah Nilai 3. Hahaa. Yess! Shopping~ :) Aku orang yang paling happy semalam kot, sebab tak keluar duit pun, ayah belanja: Jeans, Overall Pink dengan T-shirt. Hee, thanks Baba :D

My parents, lokasi: Kedai Home Deco.

Kamera Antik aku jumpa kat kedai tu, hehe. Lawa kan? :D

Hasil Belian...

Anak-beranak :D

Beg gilaa punya besar, kat salah satu kedai baju di Nilai 3 =__=''

Trench coat! Lawa <3 tapi tak beli pun, saje je try2. Hahaa.

Open House rumah Aunty Indra, makan dulu okey?

My Dad looooooves Indian Cuisine :D

Conclusionnya: semalam sehari suntuk tak duduk rumah, yeahhhaa! And hari ni pula, misi balik Johor! Pergi jumpa nenek :) And takkan jumpa nenek je kot? Huhu, nak pergi merayap around Johor! Then kalau lah terasa nak jejak langkah jauh sikit, nak pergi Singapore? Hahaa. Harap lah impian jadi kenyataan! XD

Choww dulu, adios :)

1 comment:

yyunie said...

Wahhh , best gilakk ! XD hahaa .