Wednesday, November 3, 2010

Addiction ;D

Baru2 ni tengah hot tengok cerita korea ni dengan ibu dekat OneHD channel. Pergh, kadang2 menyirap jugak tengok husband2 and mistress2 diorang ni. Rasa macam nak lenyek je. Haha. Syu emotional lah tengok cerita2 macam ni. Menyampah pun ada. Huhu.


Sumpah wey, kalau laki aku cari lain and tak berperikemanusiaan macam laki2 diorang ni, aku lanyak sampai mati. Haha. Kesian tengok watak2 diorang. Kakak and adik ipar, dua2 orang senasib, laki cari lain. Yang perempuan2 perampas tu pula semua tak tahu malu. Dah ada laki pun ank ambil lagi laki orang. Sampai sanggup biarkan laki dia yang sakit teraniya, and sanggup lagi menipu pasal laki tu kat anak dia. Dah lah bapa diorang pun sama aje perangai, simpan perempuan. Jadi, supaya isteri2 ni dapat balas dendam, mereka pun menubuhkan: First Wives Club. And tontoni lah cerita ni untuk tahu apa yang jadi seterusnya. :)

Adeh, buat promosi pula. Tak tahu nak update apa lah. Bosan sangatsangat. Sekarang masih tak ada mood nak baca buku untuk Kuiz Sejarah tu. Huhu. Jadi tengah merapik lah. And tengah rindu dia kot. Huaa ;(

That's all lah, nanti aku update lagi, insyaallah! Adios!


2 comments:

yyunie said...

Yeahh , bunuh jee . Kan kan ? Hahaa :P

Hmm , tak payah bace Sej tu de . Relax sudaa . Hahaha . Last minute baru usha2 ckit . Hahak :D

Aku un rindu ajimm lahhh ^_^ Huhuhuhu

Syu said...

yeahh, haha. last minit? huhu. bole kot. tp ako 1 haram pn xingt yg form 1 dlu2 pny sume. hahaa.

cehh, kembang pingu uhh. hahaa. XD