Wednesday, November 24, 2010

kids & baby photo contest

Yipaaaa! Hahaa! Selamat Pagi Semuaa! :) Lawaa tak layout blog baru aku? Wakaka, PANDA! Sesuai dengan tuan empunya blog. Bhahaha. Aku dah tak tahu macam mana lagi nak tukar layout blog ni sebenarnya, so aku tengok2 kat template design tu ada pula template PANDA ni, so aku dan ibu telah sebulat suara setuju menjadikan PANDA ni template blog baru aku. Kihkihkih. Apiz tengok ni mesti dia gelak2 kan. Hahaa.


Okay, and so. Aku telah ditag! Oleh yang berhormat Cik Yyunie :)


kids & baby photo contest
contest ini dipetik dari blog Safiyyah Osman.




1. anda mesti menjadi follower blog kedua beliau.http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.


6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada beliau jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.



So Photo Bertuah aku ialah :)



Hahaa. Korang agak2 boleh teka tak siapakah gerangan budak dalam besen cat ni?
Namanya Nurul Syuhada Sulaiman
Ketika gambar ni diambil dia berumur 2 tahun. 
Kini dia dah besar panjang, sweetsixteen.
Sering dipanggil Syu, Adda or Tembam(kot).
Kini menetap di Labu, NS.
Dan dia lah tuan empunya blog ni. Huhuu. :D
Hahaa. Comel tak pada pendapat korang? Dah habis pose dah ni XD

TAGS!



Thanks All :)


2 comments:

yyunie said...

Ahahaa , comeel gilaa ;D

Syu said...

hahaa, best mandi dlm besen, thanx :)