Tuesday, June 29, 2010

Terminal > KLCC > Pizza :)


*show off. mwahaha. XD*

Yeah, seperti title di atas. Hari Rabu ke Terminal, mak aku punya turn untuk shopping baju. Haha. Aku jadi fashion commentator, wahwah. Haha. And aku pun dapat jugak lah habuannya, komik, beg duit & belt. haha. Dah Syu! Stop shopping! Pokai nanti wei! :P

Hari Sabtu, aku and family plus jiran sebelah merayap ke KLCC! Actually, mak aku nak jumpa kawan2 lama dia, so yang lain tu, tumpang sekaki je. urgh, ramainya manusia! Berjalan-jalan window shopping, walaupun aku tak balik dengan tangan kosong, haha. Menjinjit jugak 1 beg plastik berisi komik, gian gian. Haha. Then lepas mak aku dah habis meeting, kami pun temankan aleesya main air kat water park. Macam anak itik. Haha. Then lepak makan kat warung mamak jalan Doraisamy, sedap! Tanpa perisa tambahan ye, haha. XD

And yesterday, sambut birthday Uncle Naser and Ibu dekat Pizza Italian. Yumm. with additional Mango Delight from Secret Recipe. Double yumm! orang2 meja sebelah pun turut sambut dengan nyanyi lagu happy birthday. Haha. meriah!

3 hari straight merayap. haha. enjoy! actually takda idea dah nak cakap apa. Let the pictures do the talking... :)

terminal new style :)

KLCC pose :)

Identical? :)

Birthday cake :)

Dinner night :)



2 comments:

Fatin ^_^ said...

berjalan dn bershoopping dngn gembira :)

Syu said...

oyeah, shop 'till u drop :)