Sunday, June 13, 2010

beruk =.=

HnS candid picx. Credits to Norman. :)

binatang apa yang suka bergayut? Haha. Jawapan dia ada kat title tu. "Beruk". Tapi yang aku nak cakap ni bukan pasal beruk okay. Yang aku nak cakap ni pasal 2 orang insan ni punya lah jiwang karat bukan main lagi, mengalahkan orang baru nak bercinta ye, bergayut on the phone tak beringat! Mak ada bebelbebel kat sebelah pun buat dek aje. Kihkih. Agaknya siapa lah 2 insan ni ye? Haha.

Eish, sakitnya hidung and tekak aku. Time kemas bilik, habis berhabuk. adehh. =.=

Semalam tinggal kat rumah seorang diri lepas ibu pergi kerja, oyeah, freedom~ haha. And also, semalam salmi and Ain call. Ain ajak keluar hari selasa diikuti dengan Salmi pada hari berikutnya. Huhu. Sorry korang, aku tak dapat nak pergi! Ayah outstation, so aku memang terkandas dekat eka matahari ni, tak ada transport yang memudahkan aku nak merayap and merewang. Haha.

Hari ni birthday someone. Haha. Happy birthday untuk mak Apiz, yang keberapa, tak tahu pulak. Hee. Semoga panjang umur and murah rezeki. :)

and, happy birthday old buddy, Chin Wai Yan. Antara besties aku yang terbaik time sekolah rendah dulu, selain Gwen lah. Imy PigAngel. Haha.

That's all kot. Boring. Haha. Adios. :)


2 comments:

yyunie said...

hoyy , sweet ! :P

Syu said...

haha, tenkiuu! :)