Friday, June 25, 2010

Hi :)

Salam2! Lama tak berkarang cerita. Terlalu busy and malas lah. Haha. Minggu ni, minggu pertama semester kedua! Huh, kena lebih focus, insyaallah. :)
Tapi sebelum itu.

18 June--- Mohd Hathim Zulkifli
21 June--- Wan Amirul Hafiz & Fatin Munirah Azizul
24 June--- Norhayati Ngah
25 June--- Ezao' Edogawa

Selamat Hari Jadi! Semoga korang semua sentiasa berbahagia and dapat capai impian korang okay? Sayang korang semua, sentiasa yang terbaik and terhebat! :)

And, despite birthdays2 yang sepatutnya happy ni. Aku kurang happy kot. Masa birthday Doraemon, kitorang gaduh2 lagi. Aku pun tak faham dengan kitorang sekarang. Tapi hari tu, and cukup hari tu aje, buat hati aku cukup sakit and terluka. Rasanya masih berbisa dan berbekas. Susah sangat nak lupa. Maafkan aku. :(
Aku try nak buat kau happy hari tu. Its your birthday. Aku nak kau happy sambut birthday dengan aku. Tapi time tu, kau patut faham kan. Aku terkilan sangat. Aku tak faham apa yang kau nak lagi. Maafkan aku sekali lagi. Aku tau benda dah lepas, tapi tolonglah aku lupakan perasaan ni. Aku tak sanggup pandang muka kau direct, sebab hati aku rasa sakit sangat. ;(

Erm, apa lagi nak cerita ye? Aku pergi I-City, Shah Alam masa hari Ahad tu. Lampu2 cantik gila! Hiasan yang menarik and menjadi tumpuan pelancong, tak rugi pergi tengok. :) *promosi cuti2 Malaysia? Haha.

Oh, and hari Rabu after school, aku, Natalia, Apiz and Ajim pergi melawat cikgu Hasbi yang masuk hospital Columbia disebabkan penyakit denggi. Haiz. Macam mana nak cakap. Kitorang semua hampir terdiam tengok cikgu Hasbi yang biasanya garang and kuat jadi sedemikian rupa. Cikgu, harap cepat sembuh ye?! Rehat banyak2 supaya cepat sihat, boleh masuk kelas 4D balik bantai budak2 yang fail Add Maths. Haha.

And then, yang tak boleh blah. Kitorang jalan kaki dari Columbia sampai Jusco. Gila lah. Haha. Dah lah agak buat arah, lepas tu lalu pulak kat tanah selut. Ajim dah cuak habis. Haha. Busy sangat bersms dengan seseorang sampai tak perasan arah tuju. Apiz dengan Nat pulak, berlawak tak habis. Haha. 1/2 jam perjalanan, sampai lah jugak. Haha.

Pergi karaoke. Adeh, Aku kena paksa nyanyi! Malu gilagila lah. Ajim potong line orang nyanyi je. Haha. Nat and Apiz, pasangan duet terbaik! Haha. Then, aku teman ayah pergi cari hadiah birthday ibu, and yang lain tu, pergi main bowling. By the time aku join diorang balik, baru nak main. Haha. Nat nak paksa aku main lagi, but aku tak nak jugak. Haha. Segan doe, haha. (batak tak reti main) and lagipun, aku lapar sangat lah. Tak boleh fikir nak main bowling lagi. Haha. Bowling dimenangi oleh Nat yang kononnya tak reti main. Diikuti dengan Apiz 2nd and Ajim, yang last. Haha.

Outing sekejap aje, but antara yang the best lah wei. Kan Nat? Balik pun boleh lawak2 lagi. Haha. Serious aku tak pernah tengok bapak aku cakap banyak dengan kawan2 aku camtu. Time tu, semua bersembang tak ingat. Haha. Tu yang tersasul terkeluar "Mangunan", "Kidit", and "Ayam Klup-klup" tu kan Nat? Haha. Balik lewat pulak tu. Haha.

The next day, aku ponteng. Haha. Bukan ponteng takut jadi bahan okay Nat? Birthday mak aku, kesempatan aku untuk cilok! Haha. Pergi K.L. Shopping2. Wahwah. Birthday girl beli 1 barang aje. Anak birthday girl beli 3 baju and 4 tudung. Haha. Harga keseluruhan RM100++ ye. Haha, puas hati siot. Hilang sikit tension, baju pun cantik2. Haha, berbaloi-baloi. Tak sabar nak pakai time keluar nanti. Haha. Batak. :)

Hari ni, hari Jumaat. Masa berjalan terlalu cepat. Biarlah. Nak lupakan pahitnya minggu ni! Minggu baru, please be better than this week! ;)



4 comments:

Ezao' Edogawa said...

thanks a lots Syu! (:

Syu said...

okay :)

yyunie said...

Yeahh , minggu ni a little bit suck kowt .

Ditambah dgan result exam .
Urghhh-__-

Syu said...

yeah, haihh T__T