Tuesday, June 8, 2010

Kepanasan

Sepanjang post aku daripada terengganu ni, dah berapa kali dah agaknya aku ulang. Panas menyirap! Adoi. Rasa macam dah tak tentu arah dah. Punya lah panas. Huhu.

Semalam boring2 aje duduk rumah. Ayah takda. So bersidai aje lah. Haha. Sms2 tanpa henti dengan Doraemon. imy bie. :( and tidur. Haha. Dah boring sangat, so tidur. And then online. Haih. Dah memang takda aktiviti sangat. Malam pulak, dengar orang tua gossip! Woah panaspanas. Haha. And then, haircut! Haha. Tiap2 kali balik sini mesti mintak saudara aku tolong potong rambut.

Apiz cakap jangan potong pendek. Haha. Memang tak nak potong pendek lah makcik. Just potongkan layered and rambut depan supaya jadi fringe, aku tak suka rambut tutup mata, rimas. Haha. Nipis dah sikit rambut aku. Kalau tak macam singa, menggerbang aje rambut. Haha. Tapi baru aku perasan, sebab layer rambut aku dipotong lebih pendek daripada dulu, kali ni nampak macam pelik sikit. Retro pun ada jugak. Haha. Apa2 je laa. Asalkan ada style ok. :)

And that's all kot. Takda cerita. adios!


4 comments:

yyunie said...

panas erk kt tganu weyh ? huhuu

Syu said...

bkn takat panas, da menggelegak seyh! huhu. XD

yyunie said...

ohh , ati-ati weyh . takowt melecur plak nant ! ngeeee :D lupe lak .
happy holidays ! hahahaha :P

Syu said...

da lama holidays, terbabas da. haha.
happy holiday jugakk! ;)