Tuesday, July 6, 2010

Alkisah laa kot.

Semalam boring macam biasa. Haih, aku benci hari Isnin dan Selasa. Sebab? Banyak sangat kelas! Tension lah! Hish. Dah lah semalam gloomy gila. Gwen bad mood pasal buah hati dia a.k.a. Super Junior tu. Time rehat Ain pulak menangis sebab hal boyfiee dia yang menyampah tu. Haih. The only person yang paling ceria antara 4 sekawan ni Len aje. And dia mana pernah down pun. Adoh.

And to say, dia pun tak datang. Nak tanya Azim, PINGU tu memang nampak sangat tak tau. Haih. Biasa lah tu. Dah lah kantoi time kelas duduk sebelah awek. Haha. Bak kata Gwen, 'caterpillar naik daun!". Haha. And Wai ada bawa stock makanan semalam! Woo~~ Best gila semua orang mentedarah chocolate dalam kelas sampai cikgu BM bising! Haha. 4E terbaik yaww. Nama aje budak kelas sains, Tapi semua perangai tak menepati cita rasa cijgu2 sekolah DMS ni. Haha. Betul tak??

And hari ni punya story. Aku tak pergi sekolah lagi. Sebab aku rasa tak sihat, lemah sangat rasa badan aku ni. And sekarang pun, belakang aku sakit gilaa! Rasa macam kena cucuk2 je! Arghh! Apahal lah pulak ni???


2 comments:

yyunie said...

Ajim kantoi duk sebelah awek ?
Sape awek dye weyh ? Wakakaka XP
Hmm . ta sehat ehh ? ohh . g laa klinik yaww ;)

Syu said...

awek dye Y.E.A. laa! kan kan kan? haha. G klinik? oke2, klinik yatingah n sulaiman kt eka matahari haha. XD