Thursday, May 13, 2010

Olaa! Hari Selasa aku pengsan lagi. Wakaka.
Ok2. Serious ni, not laughing matter. Sakit dada time kelas, tapi aku tahan sampai balik. Then aku tidur kejap. Bangun pun, still sakit lagi. Macam2 cara aku buat, but still PERIT!

Time Maghrib, lepas parents aku balik, buat hal balik. Sesak gila nafas aku. So aku dihantar ke KPJ Seremban. Disahkan HYPER-VENTILATION. Stress overlimit. Nasib baik tak perlu admitted. Exhausted gila lah penyakit ni. Then pergi singgah Jusco S2. Beli KFC and kek untuk sambut birthday Aleesya. Haha. Si kecik tu dah 2 tahun. Blekk. XP Haha. Kelakar wey. Ayah main2 dengan lampu mainan aleesya, letak dekat baju dia. Macam Iron Man. Ultraman pun ada rupa. Wakaka.

Semalam, stayback2! Pertandingan kawad yaww. Haha. Best tengok persediaan2. Aku and Apiz Paparazzi. Haha. Banyak gambar, tapi nanti2 lah aku upload. Huhu. Penat lah. PBSM and JP3 conquer semua. Salute la wey. And pengakap memang improve gila2. Haha, Azim bangga. :)

Oh, and best gila lah lepak dengan diadiadia :)

Hari ni pulak takda cerita, ramai orang tak datang. Haha. Boring2. Kelas 4Elit kelaparan hari ni, Wai tak datang, takda stock makanan untuk dijual. Huhu. Sedih2. That's all. Byebyebye. :)

1 comment:

anis;LaDolceVita. said...

Ish2.
Silelah jge kesihatan elok2 ye dik.
;)