Sunday, May 2, 2010

Hey!

hey budak muka tak cukup umur suka hati aku lah nak pakai baju apa, taste aku macam apa aku nampak macam badut ke apa kau kisah? Masalahnya sekarang bukan kau yang pakai baju badut tu kan. kalau tujuan aku untuk bodohkan diri aku pun memang ikut suka hati limpa jantung aku lah kan. serious cakap, aku gila menyampah lah dengan kau *****! memang style aku PELIK! Sebab tu nama blog aku ditukar jadi THATPELIKGIRL.BLOGSPOT.COM. Sebab tu dah aku nyatakan dekat tepi blog ni, bahagian pengenalan diri in case kau buta tuli kayu tak nampak, DIFFERENT and STRANGE. And jangan nak membohong kau tak faham, melainkan kau ada side TAK RETI BAHASA yaang aku tak tahu. Grr. SO SHUT UP LAAA!

p/s: Annoyed.

2 comments:

naz said...

yeahhh! go go girl :)
be originality. not feel guilty

Syu said...

haha, thnx abg naz. :)