Saturday, February 6, 2010

Saturday School

Benci betul kena sekolah ganti hari2 sabtu macam  ni. Alang2 nak bagi cuti, cuti aje lah terus kan. Apasal nak ganti2 pulak. Adoii.

Pagi tadi datang sekolah dengan Gwen. Then kelaskelas. PJ. Tak best gila lah. Cikgu bagi training bola tampar. Aku tak boleh main sebab tangan aku still sakit lagi. Boring duduk tepi tu. Kena tengok aje. ;P
After that, kelaskelas lagi. Blablabla. Boring2. Sambil2 tu dengar lagu. Haha. Aku bawak handphone pergi sekolah. Biasa lah kan. Aku kan pelajar yang baik. Tapi dalam sibuk dengar2 lagu tu ada lah jugak focus masa cikgu mengajar.

Haih. Hari ni aku bertekak dengan Nabil lagi.(Sorry kak Azah) Entah lah. Aku rimas lah tengok dia memekak. Cara dia cakap macam jerit2. ;P Tapi bukan bermakna aku benci Nabil ye. Lepas bertekak tu aku ada mintak maaf. Haha. Tau jugak rasa bersalah. ;P

Main2 masa kelas physics. Hahaha. Kitorang ni batak gila. Masa experiment main2 dengan trolley cikgu tu. Azim, ceh. Mula2 beriya aje ejek group kitorang main2. Last2 aku nampak dia dengan budak2 perempuan group Elma main2 macam kitorang jugak. Sampai report tak siap! Hahaha. Padan muka dia. Cuak gila masa nak dekat balik. Selagi tak siap tak boleh keluar. Hahahahahah.(Gila kejam ;P)

Balik rumah, rehat2 kejap. And then beriadah dengan keluarga. Haha. Beriadah kat Carefour baru buka kat Rahang. Mak aihh. Ramai gila orang. Aku sempat jugak lah pau mak aku T-shirt 2 helai, seluar, and selipar. Haha. Best betul pau orang ni. :)

Then pergi Giant Senawang jap. Ayah nak cari barang apa tah. Then balik. On the way balik tu, berlaku 1 accident. Antara motor dengan kereta. Aku tak nampak clear sangat lah siapa langgar siapa. Tiba2 ternampak 2 orang tu ber-guling2 jatuh motor aje. Yang lelaki tu ok lagi. Tapi yang perempuan tu teruk jugak kot. Nak berdiri pun tak boleh. Kemungkinan patah kaki. Tapi ayah aku tak sempat nak berhenti tolong. Harap2 diorang berdua selamat lah ye.

Sampai rumah. Aku biasalah, excited nak try barang baru kan. Selipar, muat. T-shirt, ok. Muat aje. And aku suka sangat 1 t-shirt tu. Tulisan dia, ada lah. Haha, rahsia. Tulisan dia agak "Special". Apa yang special? Nantikan kemunculannya ye? :)
Tapi seluar tu. Mak aih. Macam mana nak cakap. Tak longgar lah. Hahah. Tapi bukan bermakna aku dah gemuk ye. Cuma aku salah bajet saiz aku. Tu lah, tak cuba kat fitting room. Adoii. Bajet slim aje aku ni. Gila segan. =^^= Nasib baik still boleh pakai. Kalau tak rugi weii. Seluar RM 30. Haha. Berkira betul aku ni. ;P

(gambar adalah hiasan semata-mata. Tidak berkenaan dengan penulis blog. Harap maklum. ;P) 

And ok lah. Tu aje kot untuk hari ni. Byebye. :)


2 comments:

naz said...

wey kalau mcam dalam gambar slim yawww

Syu said...

Tak de lah. Lebih chubby lah. Hahah. ;P