Sunday, February 14, 2010

CNY and Valentines?


Yeah, yeah. Hari ni Tahun Baru Cina! Macam lah aku dapat apa2 pun. ;P Takpa lah, asalkan meriah. :) Again, Happy CNY ye guys! :)

And hari ni Valentines!...... Meaningless to me, actually. ;P Tak perlu lah bagi aku untuk sambut valentines. Bukannya special sangat pun. Kalau ikutkan hari2 pun kita boleh sambut valentine. Betul kan?

Kalau masa form 1 & form 2 dulu, aku akan bertukar chocolate dengan Gwen. Saja2 nak buat gimik ala2 jepun kan. tapi masa form 3, gwen tak bagi aku chocolate. Dia cakap aku tak patut dapat sebab masa tu aku ada orang yang aku suka. Hehe. Dia lah. :)

Sekarang dah form 4. Lepas setahun. Gwen still cakap tak nak bagi aku chocolate. Tak adil betul. Takpa, nanti buka sekolah nanti aku paksa dia bagi jugak. Aku tak kira. Hahahahaha. :D

Hari ni amat membosankan~ [ -________-]

2 comments:

nur azah daud said...

Happy chinese new year syu.
^-^

Syu said...

Happy CNY 2 u, too. :)