Saturday, February 13, 2010

Cuti2!


Cuti sekolah sudah bermula y'all. Apa planning cuti2 ni?
Huhu, cuti ni aku menjadi seorang anak dara yang baik, duduk rumah aje.
Melainkan family aku ajak keluar lah.
But hari ni, aku pergi the curve untuk turut merasa kemeriahan Tahun Baru Cina.
Cantik hiasan yang dibuat kat ruang legar tu. Kita sebagai rakyat Malaysia sangat beruntung kerana boleh berkongsi pelbagai perayaan antara kaum.
Haha. Aku bercakap macam wakil rakyat pulak. Tak pun macam tulis karangan BM. ;P
Hari ni hari yang menggembirakan ye. Aku dapati aku dah berjaya kurangkan kelebaran perut aku. Kah3. Tah apa2 aje. And walaupun hari ni aku takda shopping apa2 sangat( 1 beg aje), tapi aku berpuas hati dapat merayau. Sangap gila lama tak outing. Kerja sekolah yang menimbun tu punya pasal. ;P
Esok ada kenduri kat rumah Salmi. Tapi aku tak dapat pergi atas sebab2 tertentu. Sorry sangat2 Salmi! Tak dapat aku jumpa kau. Insyaallah lain kali ye. Aku rindu kau. ;(
And kepada semua kawan2ku yang menyambut Tahun Baru Cina:
Gong Xi Fa Cai guys! :)
(Reservekan angpau and limau untuk aku ye. Gwen, jangan main mahjong banyak sangat. ;P)
Green New Year :)
Colourful lanterns ;)

My Eternal <3

My Dad & Me
Ada macam kat China tak?

Kat kedai makan, Ayah bajet comel. Hahaha. :D

Mata besar? ;)

Kena paksa ambik gambar. :D
Curi2 baca wish orang. Hahaha. :D
Non-edit, tired face. Gila buruk kan. Hahaha. :D


3 comments:

Elma said...

Gahhh ! This kiddo ! Yg kao bwak time amik result tuh kan kan ? Uhh , i admire her laa ! Comel bhai ! Kimsalam aww ! :P

Syu said...

haha, yup. si gedik tuh! oke2, nnt ako kimslm kt die! ;)

Elma said...

ehh , aku silap tempat bg comment ea ? Hahah . Sorry babes :P