Wednesday, February 17, 2010

Free~~ ;)

Yeaah~~ Akhirnya dapat jugak keluar dari rumah!!

Actually, tujuan asal nak pergi dekat2 aje, nak beli buku. Tapi kat simpang keluar eka matahari tu, tiba2 pusing kanan pulak, maksudnya: pergi Jusco lah weii~ Ohohoho, happy gila.(Batak)

Hari ini aku pakai baju yang agak special. Macam tau2 aje nak pergi jalan2. Inilah baju baru kesayangan aku tu:


Ahahahaha. Siapa agaknya STUPID tu? Entah lah. Pandai2 lah korang teka. Aku sendiri pun tak tau. ;P
Kat Jj, mak aihh. Boleh tahan jugak ramai orang. Tiba2 teringat kat Krol and the gang yang pergi Seremban hari ni. Geram tengok gambar2 kat blog Elma tadi. Gila jealous weii. ;( Hurm, terpaksalah. Hanya 2 outing dalam setahun. Huhu. Mengalahkan nerd pulak. ;P
And actually, takda lah jalan sangat pun. Beli buku aje. And then cuci2 mata tengok aunty2 yang pakai baju macam orang nak pergi disko and minah2 gedik pakai skirt pendek gila sampai orang naik escalator boleh nampak... Mak aih, mata masuk virus dah. So then, balik rumah. :)
And sekian lah cerita yang amat dan teramat lah boring tu... Nanti insyaallah aku akan update lagi.. sayonara! ;)


2 comments:

Elma said...

Hoy Hoy ! :P
Sape stupid tuh ? :D
Weyh , jeles kee ?
hahaha :P

Syu said...

haha, teka2 lah? :)
ye laa, gler jeles weyh!! ;)