Wednesday, November 14, 2012

Aku kahwin. EH?

Obviously bukan aku kahwin. Anak kawan ayah aku kahwin. Kitorang pergi makan free je. Heheh. Tak senonoh -____-

Nothing to update actually. Saje nak tayang muka aku yang dah semakin kurang jerawat semenjak balik rumah ni. Kurang stress, lebih banyak masa untuk memanjakan diri sendiri, maka kurang lah jerawat kan. Anyway saya menggunakan Alaisyah untuk kelihatan cantik berseri. Eh macam iklan pulak kan. -____-

Yum yum. Cookies sedap! ;)

Or technically, you can say that muka aku berseri sebab make-up, which I think made better sense. Lalala trolled ya. Aku tak pakai make-up tebal pun. Kalau ukur ketebalan dia tak sampai lah se-inci, I can assure you. 

So the conclusion is: Do not be blinded by physical attraction. They can be misleading. Cosmetics are powerful invention used to misguide people.

Sorry for the ad-libs. Saje nak panjangkan post. Keh keh keh. Adios ;)


2 comments:

Ezy Chiaki said...

mkn la VCO utk ilangkn jerawat..
hihii

Syu said...

jd ejen kah ini? hahah tak mampu la mok jaa xD